Gun ingeruilde EV’s een Europese carrière

Bij BCA vinden kopers het grootste aanbod EV's en PHEV's.

Wilt u direct starten?

Start u direct de procedure of kijkt u liever eerst rond? Kies de optie die op dit moment het best bij u past.

Ik ben geïnteresseerd in het verkopen van EV's bij BCA. Neem mij mee in deze Europese EV verkoopprocedure.

Start procedure

Het verhaal klinkt interessant maar ik ben er nog niet helemaal uit. Ik denk er nog even over na.

Lees verder

Ik ben nog geen klant bij BCA. Neem contact met mij op.

Terugbel verzoek indienen

Europese EV veilingen


Elke dinsdag en vrijdag vanaf 10.00 uur start onze exclusieve veilingen: European EV Tuesday en European EV Friday. Een groot voordeel voor inbrengers is dat de veilingen bestaan uit de gehele Europese voorraad. Dit betekent dat een grote (internationale) kopersgroep meebiedt in deze veilingen en daarom de kans extra groot is dat uw ingebrachte EV's en PHEV's direct verkocht worden. De veilingen zijn 100% online en worden gevuld met EV's en PHEV's uit Denemarken, Duitsland, Spanje, Portugal en meer landen.

Bekijk de Europese EV veilingen

Plug-in now!


Profiteer van het snelst groeiende voertuigsegment in Europa:

- De verkoop van EV's groeit jaar na jaar exponentieel, naar verwachting zal de verkoop van EV's de komende jaren nog flink doorstijgen. In 2030 moeten BEV's 30% van alle registraties in de markt vertegenwoordigen.

- EV's zijn de oplossing voor verschillende internationale en lokale beleidsmaatregelen, zoals nulemissiezones, die aandringen op EV-penetratie in heel Europa.

- Groeiend kopersvertrouwen: eindgebruikers worden gerustgesteld en staan steeds meer open voor het gebruik van een EV, onder andere dankzij sterkere batterijcapaciteiten, duidelijke garanties en betere TCO's (Total Costs of Ownership).

- EV's hebben een bewezen sterke restwaarde en zullen naar verwachting in de loop van de tijd blijven. verbeteren.

- De twee wekelijkse veilingen worden gepromoot vanuit alle Europese BCA vestigingen, zo wordt uw ingebrachte EV bij een grote Europese kopers groep onder de aandacht gebracht.

Start de procedure