BCA Bikes

Nieuw: BCA Bikes X-Bid veiling!
Met ingang van maandag 23 oktober wordt deze veiling omgezet naar een X-Bid variant.

BCA Bikes X-Bid veiling

De BCA Bikes veiling wordt omgezet naar een X-Bid variant. Dit betekent dat u niet langer op vrijdag mee kunt bieden in deze veiling, maar dat de X-Bid met ingang van maandag 23 oktober start om 11.00 uur. De kavels zullen wij iedere week op donderdag online zetten en u kunt vanaf dat moment al uw biedingen plaatsen. Vrijdag 13 oktober is de laatste Live Online variant van de BCA Bikes veiling.

Benieuwd hoe een X-Bid veiling werkt? Bezoek dan deze webpagina of bekijk het filmpje hieronder.

Hoe werkt een X-Bid veiling?

Aanvullende informatie


Met ingang van maandag 23 oktober start de X-Bid in deze veiling om 11.00 uur. We zullen ervoor zorgen dat het aanbod iedere week op donderdag online staat.

Aanbod

Het aanbod bestaat onder andere uit e-bikes, speed pedelecs, (bak-)fietsen, maar u vindt er ook andere tweewielers zoals scooters en motorfietsen. Alle merken en modellen, leeftijden en types komen voorbij.

Aanbod & veiling

De X-Bid in de BCA Bikes veiling vindt plaats op maandagochtend om 11.00 uur.

Veilingvoorwaarden


Onder “Bikes” vallen fietsen, bakfietsen, e-bikes, speed pedelecs, (elektrische) scooters en snorfietsen. Voor "Bikes" gelden afwijkende tarieven en aangepaste voorwaarden. In de BCA Bikes veiling worden ook motorfietsen aangeboden.
LET OP: motorfietsen worden altijd afgewikkeld conform de standaard voorwaarden en tarieven voor voertuigen.

Van de “Bikes” wordt een beperkt optisch en technisch inspectierapport opgesteld op basis van de door de vorige eigenaar aangeleverde informatie. Het inspectierapport omvat uitsluitend een indicatie van de toestand van het voertuig op basis van een beperkte visuele beoordeling. Een proefrit wordt niet uitgevoerd en er vindt slechts een indicatieve en beperkte technische controle plaats. Indien sprake is van een werkende accu kunnen geen uitspraken worden gedaan over de kwaliteit of laadcapaciteit.

Voor “Bikes” geldt in geval van een claim een eigen risico van 20% van de verkoopprijs met een maximum van euro 350,- excl. btw.

Bikes met een verkoopprijs tot €500,- worden zonder voorwaarden of nader onderzoek en zonder enige vorm van garantie door BCA verkocht en zijn uitgesloten van reclamaties.

Registreren

Wilt u meebieden in de BCA Bikes veiling, maar bent u nog niet bij BCA geregistreerd als koper? Gebruik dan de knop hiernaast om u (geheel gratis) te registreren!

Zelf afhalen na verkoop


Alle gekochte Bikes en motorfietsen dienen na betaling zelf afgehaald te worden, binnen uiterlijk vijf werkdagen. De afhaallocatie vindt u terug in uw vrijgavebericht. Dit kan ofwel BCA in Barneveld zijn, of 'op locatie' bij onze logistiek partner Zilt Bikes te Zutphen. U kunt eventueel ervoor kiezen om de Bikes die 'op locatie' staan standaard te laten transporteren. Dit kan alleen als u dit eenmalig vooraf heeft aangegeven door een mailtje te sturen naar: transport.nl@bca.com.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over deze veiling? Ons Buyer Team staat voor u klaar! U kunt ze bereiken door te bellen naar 088 - 5403875 of een e-mail te sturen via de button hiernaast.