BCA MarketPrice

Snel een accurate waardebepaling van uw (inruil)auto

Wat is MarketPrice?

MarketPrice is bedoeld voor ondernemingen in de automotive sector waarbij handel in auto’s wordt bedreven. Het is dé ideale tool om een snelle en accurate waardebepaling van een auto boven water te krijgen, bijvoorbeeld als deze wordt aangeboden ter inruil bij de aanschaf van een nieuwe auto.

De basis van MarketPrice wordt gevormd door een online taxatietool. Via een smartphone app of webapp kunt u een snelle en accurate waardebepaling van een auto opvragen.

Zo werkt u met MarketPrice naar een snelle taxatiewaarde


  • Vul een kenteken in via de app of via de website
  • De gegevens van de auto worden er bij gezocht op basis van het kenteken
  • Vul zelf voertuigdetails aan zoals uitvoering en extra’s
  • Zet de foto’s van de auto erbij
  • Vul de taxatie-aanvraag aan met extra opmerkingen zoals schade en dergelijke
  • Met één druk op de knop kunt u de taxatie-aanvraag indienen
  • Vervolgens komt de taxatie-aanvraag binnen bij BCA
  • Een professionele MarketPrice taxateur (geen computer) geeft u binnen 10 minuten een accurate waardebepaling voor uw auto

Zo werkt MarketPrice

Klanten aan het woord

Managementrapportages naar uw wensen


Als u bijvoorbeeld een eigen dealerbedrijf heeft, wilt u graag inzicht in de MarketPrice taxatie-aanvragen die zijn gedaan door uw verkopers. MarketPrice beschikt over een uitgebreide rapportagetool waarmee u diverse analyses kunt uitvoeren.

Deze rapportages zijn mogelijk op holdingniveau, vestigingsniveau en zelfs gebruikersniveau. Uiteraard is de inhoud afhankelijk van wat u precies wilt monitoren.

Download de MarketPrice app voor iPhone of Android

Nóg makkelijker en sneller een waardebepaling voor uw inruilauto’s? Dat kan met de mobiele MarketPrice app voor iPhones en Android telefoons (via de Google Play Store).

Wilt u uw eigen online taxatiemodule?

Dat kan! Wij verzorgen een taxatiemodule, geheel in uw eigen huisstijl, waarbij uw klanten eenvoudig een waardebepaling op kunnen vragen. Wij kunnen voor u een aparte domeinnaam voor de taxatiemodule aanvragen, maar het is ook mogelijk om de taxatiemodule als onderdeel van uw eigen website te gebruiken.

De online taxatiemodule is vooral handig als klanten via uw bedrijf een nieuw (private) lease contract aangaan en bij u dan een andere auto willen inruilen.

Ook gebruik maken van MarketPrice?

Interesse? Meld u aan voor een vrijblijvende kennismaking met demo. Bel Sales Support voor een afspraak op 088 - 540 3872. Of stuur een email