BCA Inkoop

Snel en gegarandeerd uw auto('s) verkocht

BCA Inkoop

BCA Inkoop is een zelfstandig onderdeel van BCA Autoveiling in Barneveld. Sinds 2017 werken zakelijke klanten met ons samen om op een transparante manier hun gebruikte voertuigen snel te verkopen.

BCA is op het gebied van autoveilingen al jaren marktleider in Nederland en Europa. BCA Inkoop maakt gebruik van deze kennis en ervaring en kan daarmee gefundeerd een marktconforme prijs bieden voor uw occasions. Bij akkoord op het bod koopt BCA Inkoop uw auto in.

BCA Inkoop is een belangrijke speler in de Nederlandse markt. Maar ook wordt er op Europees niveau ingekocht onder het keurmerk BCA NL Import. Auto's waar veel vraag naar is, maar op de Nederlanse markt schaars zijn, worden door onze specialisten geïnspecteerd en geïmporteerd. 

Zakelijk, snel en eenvoudig

In uw business draait het om snelheid. Uw auto’s moeten zo snel mogelijk voor een goede prijs van de dam. Dit levert u de liquide middelen op voor een volgende deal. BCA Inkoop ondersteunt u daarbij. In de tijd dat u uw kop koffie drinkt, heeft u een gegarandeerde waardebepaling voor uw auto binnen. Wilt u de auto vervolgens niet zelf verkopen? Dan nemen wij uw auto tegen het gegarandeerde bod van u over. Overigens is de deelname aan BCA Inkoop niet zonder voorwaarden. Zo is een bepaalde mate van continuiteit en een minimum conversie vereist. Benieuwd? Neem dan contact met ons op via de button (bovenaan en onderaan de pagina).

BCA Inkoop werkt snel en eenvoudig:

Particulieren en meer

Bent u particulier? Dan verwijzen wij u graag door naar de ANWB Verkoopservice.

ANWB Verkoopservice

Een particulier kan gemakkelijk zijn/haar auto of motor verkopen. Hiervoor maken we bij BCA gebruik van de ANWB Verkoopservice. Let op: het is niet mogelijk om als particulier zonder tussenkomst van de ANWB Verkoopservice uw auto te verkopen.

Ga naar de ANWB Verkoopservice

Na de verkoop

Nadat u uw auto heeft verkocht aan BCA Inkoop, plaatst BCA de auto in één van onze BCA veilingen. Het risico dat deze auto in één van de veilingen minder oplevert dan er aan u is betaald, is voor BCA Inkoop.

Bekijk het proces

Inleveren van de auto

Bent u tot een akkoord gekomen met BCA Inkoop? Dan maken we met u een afspraak om de auto in te leveren. U kunt zich melden bij de receptie van BCA Autoveiling aan De Landweer 4 in Barneveld.

Plan uw route naar BCA.

Contact met BCA Inkoop

Heeft u nog vragen of interesse in een samenwerking met BCA Inkoop? Bel dan naar 088 - 540 3888.

Algemene voorwaarden BCA Inkoop

Klik op de button om de Algemene voorwaarden van BCA Inkoop te downloaden.