BCA Inkoop

Snel en gegarandeerd uw auto('s) verkocht

BCA Inkoop

BCA Inkoop is een zelfstandig onderdeel van BCA Autoveiling in Barneveld en speciaal opgericht om klanten van dienst te zijn met een snelle verkoop van hun gebruikte auto, op een transparante manier.

Met het veilen van gebruikte auto’s is BCA marktleider in Nederland en Europa. Omdat BCA al vele jaren succesvol auto’s van o.a. leasemaatschappijen en overheden via de veiling aan kopers uit binnen- en buitenland aanbiedt, beschikt zij over een enorme kennis van marktconforme waardes van gebruikte auto’s. Alle merken, alle leeftijden. Deze kennis is uniek en wordt ook specifiek ingezet om auto’s voor klanten te inspecteren en taxeren.

BCA Inkoop maakt gebruik van deze kennis en ervaring en kan daarmee gefundeerd een marktconforme prijs bieden voor uw auto. Bij akkoord op het bod koopt BCA Inkoop uw auto op.

BCA Inkoop voor BEDRIJVEN: snel een gegarandeerd bod èn verkoop van uw auto


In uw business draait het om snelheid. Uw auto’s moeten zo snel mogelijk voor een goede prijs van de dam. Dit levert u de liquide middelen op voor een volgende deal. BCA Inkoop ondersteunt u daarbij. In de tijd dat u uw kop koffie drinkt, heeft u een gegarandeerde waardebepaling voor uw auto binnen. Wilt u de auto vervolgens niet zelf verkopen? Dan nemen wij uw auto tegen het gegarandeerde bod van u over.

BCA Inkoop werkt snel en eenvoudig:

 • U voert de autogegevens in, voegt foto’s en eventuele schade-informatie bij en verstuurt uw aanvraag.
 • Binnen 10 minuten ontvangt u een reële waardebepaling van onze ervaren taxateurs.
 • Besluit u de auto niet zelf te verkopen? Dan kopen wij de auto van u over tegen het gegarandeerde bod.
 • Binnen 4 werkdagen halen wij de auto bij u op. U heeft weer fysieke en financiële ruimte.

Uw voordelen:

 • U ontvangt gegarandeerd een marktconforme waardebepaling dankzij accurate marktdata én de persoonlijke ervaring van de taxateur.
 • BCA Inkoop is onderdeel van BCA. Hierdoor profiteert u van jarenlange ervaring met waardebepaling van gebruikte auto’s.
 • U houdt vaart in uw business en beschikt snel weer over liquide middelen voor de volgende deals.
 • Uw verkopers hebben meer tijd voor de auto’s die u zelf wilt verkopen.
  De conversieratio stijgt: u verkoopt meer auto’s met een beter rendement.

BCA Inkoop voor PARTICULIEREN: uw auto makkelijk verkopen zonder gedoe


Ons bod is een gegarandeerd bod. Dit betekent dat u, ervan uitgaand dat alle verstrekte informatie over uw auto correct is vermeld, vooraf precies weet waar u met de verkoopprijs aan toe bent. Mocht de status van de auto na inspectie in Barneveld erg afwijken, dan gaan wij met u vrijblijvend in overleg. U bent hierin vrij te kiezen ons aangepaste bod alsnog te accepteren of te weigeren.

BCA Inkoop werkt snel en eenvoudig:

 • Bel BCA Inkoop om een inleverafspraak in te plannen op 088 – 540 3888.
 • Breng uw auto naar Barneveld, waar BCA Inkoop uw auto inspecteert.
 • Ontvang direct uw vrijwaring en wij maken het afgesproken bedrag onmiddellijk per spoedopdracht aan u over.

Uw voordelen:

 • Tijdsbesparing: geen eindeloze vragen van geïnteresseerde particulieren en geen privétijd meer kwijt aan bezoeken en proefritjes vanuit huis, maar slechts één ritje naar Barneveld.
 • Snel geld: in één dag uw auto van de oprit; u ontvangt ter plaatse direct uw vrijwaring en uw geld wordt met spoed onmiddellijk aan u overgemaakt.
 • Geen verrassing achteraf: u ontvangt een gegarandeerd marktconform bod, dus u weet vooraf waar u aan toe bent met de verkoopprijs.

Wat doet BCA met uw ingekochte auto


Nadat u uw auto heeft verkocht aan BCA Inkoop, plaatst BCA uw auto in één van de BCA veilingen. Het risico dat de auto in de veiling niet oplevert wat er aan u voor is betaald is niet voor u, maar voor BCA Inkoop.

Bent u geïnteresseerd in het totale aanbod van BCA Autoveiling? Neem gerust een kijkje!

Bekijk de veilingen

Waar kunt u uw auto inleveren?


Nadat u met BCA Inkoop tot een akkoord bent gekomen maken we met u een afspraak om de auto in te leveren. U kunt zich melden bij de receptie van BCA Autoveiling aan De Landweer 4 in Barneveld.

Plan uw route naar BCA.

Algemene voorwaarden BCA Inkoop

Klik op de button om de Algemene voorwaarden van BCA Inkoop te downloaden.

Contact met BCA Inkoop

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Tel. 088 - 540 3888

Stuur een e-mail