MEGA ZOMERVEILING

Woensdag 19 juni staat de veilinghal weer ramvol goed verhandelbare auto's.

Goed gevulde veiling

Tijdens de Mega Zomerveiling op woensdag 19 juni worden weer heel veel auto's in het zonnetje gezet. In deze veiling vindt u alle bagage die u nodig heeft om van deze zomer een zakelijk succes te maken.

De veiling bestaat voornamelijk uit auto's afkomstig van lease en fleet, maar ook een selectie auto's van particulieren die hun auto hebben aangeboden via de ANWB Verkoopservice. We streven er naar om in deze veiling circa 400 auto's aan te bieden.

Om 8.30 uur gaat de deur open. En om 10.00 uur gaat de eerste auto onder de hamer. Niet in de gelegenheid om naar Barneveld te komen? Dan kunt u nog altijd meebieden in deze veiling via Live Online. Dus bent u op zoek naar mooie en leuke auto's? Bezoek dan onze Mega Zomerveiling op woensdag 19 juni.

Praktische en belangrijke informatie

De zomer begint bij BCA op woensdag 19 juni met de Mega Zomerveiling. Op deze feestelijke dag bent u weer van harte welkom om mee te bieden op een grote selectie personenwagens.

Let op! De veiling start om 10.00 uur. De deuren worden geopend om 08.30 uur.

Aanbod

Het aanbod bestaat uit personenwagens afkomstig van Lease en Fleet, ANWB Verkoopservice en MarketPrice. We hebben een zo divers mogelijk aanbod geprobeerd samen te stellen, zodat we voor ieder wat wils hebben.

Tijdens de veiling wordt een specifieke volgorde gehanteerd waarop de voertuigen worden geveild:

Deel 1: Auto's van de ANWB Verkoopservice
Deel 2: Auto's met een vermoedelijke opbrengst van €5.000 of meer
Deel 3: Auto's met een vermoedelijke opbrengst van minder dan €5.000.

Catering

Er zal op deze dag catering aanwezig zijn op het cateringplein. Hier kunt u tegen betaling een lekker hapje en drankje nuttigen. Voor onze vaste klanten met een VIP-pas liggen er consumtiemuntjes klaar.

Meer weten over kopen in deze veiling? Tijdens kantooruren zitten de accountmanagers van het Buyer Team klaar om u met raad en daad te helpen. U kunt het Buyer Team telefonisch bereiken op 088 540 3875. Of stuur een e-mail naar het Buyer Team