GRATIS ZOMERTRANSPORT

Bij 5 auto's of meer komt u in aanmerking voor gratis transport*!

Weken 30, 31 en 32: gratis zomertransport


De occasions in onze voorraad gaan niet op vakantie en zijn op zoek naar een nieuwe eigenaar. Om het voor u extra voordelig te maken kunt u bij de aankoop van 5 auto's of meer in de weken 30, 31 en 32 profiteren van gratis zomertransport

Hoe het werkt + rekenvoorbeeld

Op een volle trailer passen 8 auto's. De actie is geldig bij de aankoop van 5 auto's of meer, dus dit betekent dat auto 5, 6, 7 en 8 gratis op transport gaan. Voorbeeld: bij de aankoop van 6 auto's betaalt u transport voor de eerste 4 auto's. De overige 2 voertuigen gaan dus gratis mee op transport. Koopt u 10 auto's? Dan betaalt u voor 6 auto's transport en gaan de overige 4 auto's gratis mee. 

*Let op: er zijn voorwaarden van toepassing. Lees ze onderaan deze pagina zorgvuldig door voordat u het gratis transport claimt.

Kalender 2022

Week 30: 25 juli t/m 31 juli 2022
Week 31: 1 augustus t/m 7 augustus 2022
Week 32: 8 augustus t/m 14 augustus 2022

Gratis zomertransport voorwaarden

Uiteraard gelden er voorwaarden wat betreft het gratis zomertransport:

  • Deze actie geldt alleen voor klanten die gebruik maken van automatisch transport. Klanten met een zelfhaal afspraak zijn dus uitgesloten van deze actie.
  • U kunt gratis transport claimen voor uitsluitend personenwagens (overige voertuigen en materieel zijn uitgesloten) die in de weken 30, 31 of 32 zijn gekocht bij BCA Nederland.
  • Actie start op maandag 25 juli en loopt af op vrijdag 12 augustus. U ontvangt van ons een e-mail wanneer u recht heeft op gratis transport.
  • De telling van voertuigen gaat per werkweek. Iedere werkweek begint de telling opnieuw. De veilingdatum is leidend voor de telling.
  • U dient het gratis zomertransport uiterlijk voor 19 augustus te claimen.
  • U kunt geen gratis zomertransport claimen als u een openstaande claim bij de Klantenservice hebt op (een van) deze auto's.
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. de transportactie van E-sales, maar wel i.c.m. de pashouderskorting.
  • Deze actie geldt alleen voor voertuigen die worden getransporteerd binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden).
  • BCA is gerechtigd deze actie te allen tijde te stoppen zonder opgaaf van redenen.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie over bovenstaande? Neem dan contact op met uw accountmanager Buyer Team via: 088 - 5403875. Een e-mail sturen mag uiteraard ook.