BCA Wannahaves

Vind uw unieke auto op donderdag 8 november, 13.00 uur

Voor Kopers

Een veiling met een unieke selectie bijzondere auto’s en youngtimers die om verschillende redenen bij menig autoliefhebber op het verlanglijstje staan; dat is de BCA Wannahaves. Kom op donderdag 8 november naar BCA en bied mee op de auto die ú altijd al graag had willen hebben.

Over het aanbod

Zoals eerder benoemd zal het aanbod van de BCA Wannahaves bestaan uit bijzondere auto’s en youngtimers. Denk hierbij vooral aan de auto’s die u niet dagelijks tegenkomt op de weg en die menig man in de midlifecrisis het hoofd op hol brengt. Ook zult u in deze veiling fiscaal aantrekkelijke youngtimers (een auto, ouder dan 15 jaar waarbij bijtelling wordt betaald over de werkelijke waarde in plaats van de cataloguswaarde) vinden. Als u denkt aan ‘wannahaves’, dan horen daar natuurlijk ook motoren bij. Hiervan zult u dus ook een paar mooie exemplaren tegenkomen in deze veiling.

Bijzondere veilingvoorwaarden

Voor deze veiling gelden de reguliere kopers- en verkoperskosten. Wel is er een maximum tarief voor de koperskosten ingesteld van €500,- exclusief BTW voor de zakelijke koper. Voor de particuliere koperis dat €600,- inclusief BTW.

Indien u reclameert op een voertuig in deze veiling geldt er een verhoogd eigen risico van €750,- exclusief BTW voor zakelijke kopers of €900,- inclusief BTW voor particuliere kopers.

Voorlopig aanbod

Wij willen u zo snel mogelijk het aanbod laten zien. Daarom presenteren wij een 'voorlopig aanbod'. Let op: de gegevens en foto's zijn nog niet compleet/definitief. Het aanbod wordt steeds verder aangevuld naarmate de veiling dichterbij komt.

Voor verkopers

Donderdag 8 november organiseren wij de BCA Wannahaves. Een veiling met auto’s waarvan veel mensen zeggen; die had ik altijd al een keer willen hebben! Wij zijn op zoek naar bijzondere auto’s en mooie youngtimers waar u een koper voor zoekt.

Dus heeft u nog auto's staan die voor deze veiling in aanmerking komen? Dan zoeken wij daar graag voor u de kopers bij. Een grote Europese kopersgroep maakt het mogelijk dat uw auto('s) tijdens de veiling een maximaal bereik genereren.

Auto's aanmelden

Heeft u auto's waarvan u denkt dat ze geschikt zijn voor deze veiling? Meldt uw auto's dan aan via onderstaand formulier. Wij zullen uw aanmelding dan beoordelen (geschiktheid voor veiling en reële limietprijs) en nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.