Spring achterop bij BCA

Op weg naar succesvol zakendoen

Spring achterop bij BCA

Door te luisteren naar de geluiden in de markt heeft BCA in de afgelopen jaren meerdere malen met succes nieuwe producten en diensten geïntroduceerd. Maar succesvol ondernemen doe je met vallen en opstaan. Door onze ervaring en het luisteren naar onze klanten zitten we, als Europa's grootste remarketingpartner, op de goede weg.

Bij BCA Autoveiling als Europees marktleider in autoveilingen is uw auto vindbaar voor een zeer grote groep nationale en internationale autokopers. Met meer kopers die tegen elkaar opbieden wordt voor uw voertuig de optimaal haalbare opbrengst bereikt.

Ontdek hoe het werkt

Onder BCA IT Oplossingen vindt u als verkopende klant de vele mogelijkheden gericht op uw eigen remarketing processen. Met BCA’s AutoBLOX platform kunt u uw remarketing proces inrichten, van opname van de auto’s tot en met zelfs het organiseren van eigen veilingen voor gesloten kopersgroepen en de afhandeling van alle transacties. Met BCA MarketPrice ontvangt u heel snel een waardebepaling voor de (inruil)auto.

Meer weten?

Vraag en aanbod zijn niet altijd vanzelf in een balans. Om die reden koopt BCA ook auto’s direct in, die we dan verkopen in één van onze veilingen. Voor de verkopende klanten is BCA Inkoop zeer gewild omdat wij direct de auto kopen. Een snelle transactie met een gegarandeerd bod.

Lees verder

Ga ook mee op weg naar succesvol zakendoen.

Klik op de button en maak een afspraak om te ontdekken waar we samen naar toekunnen.

Maak een afspraak

Direct achterop springen bij BCA? Wat houdt u nog tegen? Vul het onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Verkooptarieven

Klik op de button hiernaast voor onze verkooptarieven en aanvullende services.