MEGAVEILING

Scoor véél auto's én gave cadeaus op maandag 30 december tijdens deze feestelijke en spectaculaire jaarafsluiting.

Alles staat klaar

Bezoek de Megaveiling op 30 december


Op maandag 30 december is het weer zover; één feestelijke en spectaculaire dag waarop we het jaar afsluiten met het veilen van enorm veel auto's. Hoeveel? Ongeveer 1230.

De deuren worden al om 7.00 uur 's morgens geopend en om 9.00 uur zal de eerste auto onder de hamer gaan. Gedurende de hele dag zal er goed voor u worden gezorgd met lekkere hapjes en drankjes.

Ook gave cadeaus mogen dit jaar wederom niet ontbreken. Dat betekent dat klanten die minimaal 5 auto's kopen behalve met hun aankopen, ook met één of meer prachtige cadeaus naar huis gaan.

Praktische en belangrijke informatie

Bezoek de veiling in de hal

Hoewel het wél mogelijk is om tijdens deze veiling online mee te bieden adviseren wij u om de veiling in de hal te bezoeken. Door de hoge snelheid van veilen (i.v.m. de grote hoeveelheid auto's) is de kans op toewijzing van een auto in de hal groter omdat biedingen via internet soms met een kleine vertraging binnen komen.

Daarnaast is de veiling in de hal een écht feestje. U wordt de hele dag in de watten gelegd met lekkere hapjes en drankjes én aan het eind van de veiling worden prachtige cadeaus uitgreikt aan de kopers die 5 of meer auto's hebben gekocht.

Toch online bieden?

Dan hebben wij een aantal praktische tips voor u:

  • Stel van tevoren een biedagent in op de voertuigen waarin u interesse heeft
  • Wacht niet met bieden. Wilt u een bod plaatsen? Doe dit dan direct en wacht niet tot het laatste moment
  • Zet het geluid van uw computer aan. Zo kunt u de veiling beter volgen.

Telefonisch bieden?

Het is op 30 december niet mogelijk telefonisch mee te bieden.

Voertuigen ophalen

Het is in verband met de grote logistieke operatie op 30 december niet mogelijk om auto's op te halen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Klanten die de mogelijkheid hebben zelf voertuigen op te halen dienen dit zo snel mogelijk na de veiling te doen. Auto's die maandag 6 januari aan het eind van de dag nog niet zijn opgehaald worden automatisch op transport gezet.

Laden & Lossen op 30 december

Het is in verband met de grote logistieke operatie op 30 december niet mogelijk om te laden of te lossen bij BCA. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Parkeren

Tijdens de Megaveiling is er extra parkeergelegenheid beschikbaar. U wordt met borden gewezen waar u kunt parkeren. Indien van toepassing, volg dan a.u.b. de instructies van de parkeeraanwijzers op.

Kom a.u.b. niet met uw oprijwagen naar de veiling. Het is niet mogelijk om op 30 december auto's op te halen en oprijwagens nemen kostbare ruimte in gebruik.

Prachtige cadeaus bij aankoop van 5 of meer auto's tijdens de Megaveiling

Om er weer een echt feestje van te maken worden tijdens deze Megaveiling weer prachtige cadeaus weggegeven. Per 5 gekochte auto's ontvangt u één credit die u direct na afloop van de veiling kunt verzilveren.

Voorwaarden:

  • Per 5 gekochte auto’s ontvangt u 1 credit
  • Credits zijn persoonlijk te verzilveren direct na de veiling in het restaurant
  • Indien cadeaus niet voldoende op voorraad zijn ontvangt u hiervoor een tegoedbon

De cadeaus van de Megaveiling 2019

De cadeaus van de Megaveiling zijn met zorg uitgezocht. Ook dit jaar hebben we weer een mooie selectie cadeaus gevonden welke na de veiling direct mee naar huis genomen kunnen worden. Gaat u bijvoorbeeld naar huis met de LEGO versie van de James Bond™ Aston Martin DB5? Of heeft u liever de iRobot robotstofzuiger? Zie hieronder een overzicht van álle cadeaus!

LEGO Aston Martin

Het eerste cadeau is een gave LEGO Aston Martin van 1295 bouwstenen. Deze auto kost 1 credit, dus bij aankoop van 5 auto's in de Megaveiling is deze misschien van u.

Meer info over dit cadeau

Kobo Clara HD + Cover

Voor één credit krijgt u nu een prachtige e-reader van Kobo cadeau. En daar zit direct een mooie cover ter bescherming bij.

Later meer info over dit cadeau

Nintendo Switch Lite + Mario Kart

Heeft u 2 credits verdiend? Dan kunt u Mario Kart spelen op de modernste handheld console van dit moment. Gegarandeerd uren speelplezier.

Later meer info over dit cadeau

iRobot robotstofzuiger

Of u het nou zelf doet, of uw partner. Stofzuigen is eigenlijk nooit leuk. Met deze robotstofzuiger wordt het in ieder geval een stuk makkelijker.

Later meer info over dit cadeau

Delonghi Espressoapparaat

Maak keer op keer de lekkerste koffie met deze hoge kwaliteit volautomatische koffiemachine. Voor 3 credits prijkt deze straks op uw aanrecht of kantoor.

Later meer info over dit cadeau