ONLINE MEGAVEILING 2-DAAGSE

Na een succesvolle online Megaveiling 2-Daagse in 2020 gaan we ook dit jaar weer 100% online. Tijdens deze twee dagen komen er weer ruim 900 glinsterende auto’s voorbij op uw beeldscherm.

100% online op 29 en 30 december


U bent van harte uitgenodigd om twee spectaculaire veilingdagen op woensdag 29 en donderdag 30 december online bij te wonen. We hebben uw plekje in de digitale veilinghal alvast gereserveerd. Zet een comfortabele stoel achter de computer, parkeer uw muis op de juiste plek en log in op bca.com.

Op beide dagen start de veiling om 9.00 uur via ons Live Online platform. We hebben nog steeds héél veel auto's. En ook de inmiddels bekende en gewilde gave cadeaus worden deze editie gewoon weggegeven (dit jaar met extra biedagent verdubbelaar).

De cadeaus van de Megaveiling 2021

Ook dit jaar hebben we weer schitterende cadeaus geselecteerd waarvoor u kunt sparen door auto's te kopen. In aanloop naar de Megaveiling zullen wij de cadeaus bekend maken. Houd hiervoor ook goed onze social media kanalen in de gaten.
5 gekochte auto's in de Megaveiling zijn 1 credit waard. En met de biedagent verdubbelaar gaat het sparen ook nog eens extra snel.
Na de veiling kunt u zelf de cadeaus uitzoeken. Deze worden dan binnen 2 weken verstuurd.

1 credit: Lego Porsche 911

Het begint een beetje een traditie te worden, een gave Lego auto voor 1 credit. Dit jaar kunt u de Lego Porsche 911 scoren.

1 credit: Lego Porsche 911

1 credit: Viaplay

Viaplay is het nieuwe streamingplatform dat in 2022 de Formule 1 uitzendt. Mis geen wedstrijd en krijg het hele seizoen toegang tot alle Formule 1 wedstrijden (en vele andere sporten).

1 credit: Viaplay

2 credits: JBL Pulse 4

Met deze krachtige speaker maakt u van iedere samenkomst een echt feestje. Met een goed geluid en kleurrijke verlichting komt de muziek tot leven.

2 credits: JBL Pulse 4

2 credits: Yakiniku tafelbarbecue

Gourmetten, maar dan met een barbecue. Met deze Yakiniku tafelbarbecue van hoge kwaliteit kunt u binnen 10 minuten aan tafel!

2 credits: Yakiniku tafelbarbecue

3 credits: Sonos Beam (gen 2)

Met deze 2e generatie van de Sonos Beam Soundbar geef je het geluid van de TV een enorme boost. Hiermee kijk je naar films in Dolby Surround of DTS geluid.

3 credits: Sonos Beam (gen 2)

3 credits: KitchenAid Classic

Deze KitchenAid Classic keukenmachine is een échte blikvanger in de keuken. En dáár kunt u mee thuiskomen!

3 credits: KitchenAid Classic

Highlights uit de Megaveiling 2-Daagse

Wij hebben een paar interessante highlights voor u op een rij gezet. Naarmate het aanbod van de veiling verder wordt aangevuld worden de auto's ook steeds leuker ;-).

Praktische en belangrijke informatie

Wederom géén bezoek aan de veilinghal, 100% online

Helaas kunnen wij dit jaar geen MEGAVEILING organiseren in onze veilinghal. Daarom maken wij gebruik van ons online veilingplatform. Hierbij enkele tips om de veiling online goed te kunnen volgen:

  • Stel van tevoren een biedagent in op de voertuigen waarin u interesse heeft (en spaar extra snel voor cadeaus)
  • Wacht niet met bieden. Wilt u een bod plaatsen? Doe dit dan direct en wacht niet tot het laatste moment
  • Zet het geluid van uw computer aan. Zo kunt u de veiling beter volgen.
  • Zorg ervoor dat de computer up-to-date is
  • Zorg voor een stabiele internetverbinding

Reclameren op voertuigen uit de Megaveiling

In aanvulling op de algemene voorwaarden van BCA Autoveiling geldt op auto's gekocht tijdens de Megaveiling het volgende: een technische reclamatie is alleen mogelijk op motor, versnellingsbak en aandrijflijn, exclusief slijtage/onderhoudsdelen.

Verplicht transport voor voertuigen op locatie

Voor voertuigen die niet bij BCA op het terrein staan geldt 'verplicht transport'. Dit wordt bij de auto's aangegeven bij de voertuiglocatie én bij de opmerkingen.

Telefonisch bieden?

Het is op 29 en 30 december niet mogelijk telefonisch mee te bieden.

Voertuigen ophalen

Doordat de veiling dit jaar 100% online is, zijn er veel minder 'autobewegingen' op ons terrein. Dit maakt het mogelijk dat u dit jaar tijdens de veiling ook auto's op kunt halen.

Particulieren

Het is dit jaar voor particulieren helaas NIET mogelijk mee te bieden in deze veiling. Doordat de veiling 100% online is, is er voor particulieren geen mogelijkheid om biedingen te plaatsen.

Biedagent verdubbelaar


Ook dit jaar is het mogelijk om extra snel te sparen voor credits. Heb je een auto 'gewonnen' in de veiling waar je van tevoren een biedagent* op had ingesteld? Dan telt deze auto dubbel bij het sparen voor credits.

* Een biedagent is een automatisch bod, waarbij de computer automatisch voor u meebiedt tot maximaal het van te voren ingestelde bedrag. Bekijk hier een video over hoe u een biedagent instelt.

Hoe werkt het?

1. Stel biedagenten in op de kavels van je voorkeur (dit kan zodra de veiling in zijn geheel is gekaveld en gepubliceerd op de website, vermoedelijk 24 december aan het einde van de dag)

2. Tijdens de veiling kun je handmatig ook nog meebieden indien de biedagent te laag was

3. Ben je de hoogste bieder op het kavel waar je een biedagent op ingesteld had en wordt het kavel gegund? Dan telt deze 2 keer voor het sparen voor credits. Zo kun je bij 5 auto's met Biedagent verdubbelaar dus al 2 credits verzamelen.

Over het aanbod


Voor deze editie van de Megaveiling hebben wij veel maatregelen moeten nemen om het hele feest door te kunnen laten gaan. De belangrijkste wijziging daarbij is dat we dit jaar 100% online veilen. Online veilen gaat minder snel dan fysiek. Daarom is besloten het aanbod te verdelen over twee dagen.

Dag 1:

Circa 400 auto's. Verdeeld in 3 segmenten, te weten; auto's van de ANWB Verkoopservice, goedkopere auto's én lease/fleet (waardige) auto's.

Dag 2:

Circa 400 auto's. Verdeeld in 3 segmenten, te weten; auto's van de ANWB Verkoopservice, goedkopere auto's én lease/fleet (waardige) auto's.

Zoals u kunt zien ziet de opbouw van beide dagen er hetzelfde uit. Hierdoor kunt u van tevoren beter inschatten op welk deel van de dag u mee wilt bieden.

Bekijk (voorlopig) aanbod