MEGA LENTEVEILING

Woensdag 20 maart om 10.00 uur ruim 300 voertuigen onder de hamer

Goed gevulde veiling

Het voorjaar begint bij BCA met een goed gevulde veiling. Laat die lentekriebels maar komen, want in de Mega Lenteveiling vindt u diverse auto's die grotendeels afkomstig zijn van Lease & Fleet. We beginnen de veiling met auto's afkomstig van de ANWB Verkoopservice. Daarna volgen de goedkopere kavels en eindigen we met auto's afkomstig van Lease/Fleet. Tijdens deze veiling worden er ongeveer 300 voertuigen geveild. Het aanbod is dan ook erg divers.

Niet in de gelegenheid om naar Barneveld te komen? Dan kunt u nog altijd meebieden in deze veiling via Live Online. Dus bent u op zoek naar mooie en leuke auto's? Bezoek dan onze Mega Lenteveiling op woensdag 20 maart!

Praktische en belangrijke informatie

De lente begint bij BCA op woensdag 20 maart met de Mega Lenteveiling. Op deze feestelijke dag bent u weer van harte welkom om mee te bieden op een grote selectie personenwagens.

Let op! De veiling start om 10.00 uur.

De deuren worden geopend om 08.30 uur en om 10.00 uur zal de eerste auto onder de hamer gaan.

Het aanbod bestaat uit personenwagens afkomstig van Lease en Fleet, inruil en MarketPrice. We hebben een zo divers mogelijk aanbod geprobeerd samen te stellen, zodat we voor ieder wat wils hebben.

Er zal op deze dag catering aanwezig zijn. Ook zijn er consumptiemunten voor pashouders. We beginnen de dag met de auto's afkomstig van de ANWB Verkoopservice. Daarna volgen de goedkopere kavels en eindigen we de veiling met auto's afkomstig van Lease/Fleet.

Meer weten over kopen in deze veiling? Tijdens kantooruren zitten de accountmanagers van het Buyer Team klaar om u met raad en daad te helpen. U kunt het Buyer Team telefonisch bereiken op 088 540 3875. Of stuur een e-mail naar het Buyer Team