Koningsdag Outlet

Dinsdag 27 april een online Koningsdag Outlet bij BCA! Mis het niet en koop diverse goed verhandelbare auto's voor een vaste prijs.

Samen vieren we oranje


Dit jaar is alles nog een beetje anders dan anders, ook Koningsdag. Geen vrijmarkten, festivals of gezellige concerten, maar gelukkig wel de (online) Koningsdag Outlet van BCA

Om de verjaardag van onze koning toch nog een beetje te kunnen vieren hebben we de Koningsdag Outlet opgezet. Deze flink gevulde outlet bestaat uit 100 goed verhandelbare Mix en Miniprice voertuigen.

Start: dinsdag 09.00 uur

We hebben een zo divers mogelijk aanbod geprobeerd samen te stellen, zodat we voor ieder wat wils hebben. Let op: het gaat hier om een outlet, dus net als op de vrijmarkt; wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het totale aanbod is vanaf nu al te bekijken, maar het daadwerkelijk kopen kan alleen op Koningsdag zelf. De auto's worden dan online vanaf 09.00 uur voor een vaste prijs verkocht, dus zorg dat u er op tijd bij bent want weg = weg!

De facturen van uw gekochte voertuigen ontvangt u nadat de outlet is geëindigd, dus op woensdag 28 april.

Koningsdag Outlet

Koop op dinsdag 27 april goed verhandelbare auto's voor een vaste prijs tijdens onze Koningsdag Outlet! Let op: weg = weg, dus wees er snel bij.