BCA NL importauto's

Elke woensdag in de BCA Lease/Fleet veiling: voor de Nederlandse koper al geïnspecteerd en geïmporteerd door BCA Nederland

BCA NL importauto’s

Voor de Nederlandse koper al geïnspecteerd en geïmporteerd door BCA Nederland

Er zijn auto’s waar veel vraag naar is en die op de Nederlandse markt schaars zijn. Een groot deel van deze auto’s worden in andere Europese landen wel aangeboden. Onze specialisten zoeken heel Europa af om de beste auto’s te selecteren. Vervolgens worden de auto’s volgens BCA normen geïnspecteerd. Zodat u ze na aankoop in een veiling of in de BCA Euroshop direct in uw showroom kunt plaatsen. BCA neemt u het papierwerk uit handen. Wij hebben namelijk het importproces al afgehandeld. Makkelijker kan bijna niet, toch?

Makkelijk, zorgeloos en betrouwbaar


Als gewilde auto’s in Nederland schaars zijn betekent dat niet dat dit in andere Europese landen ook zo is. Als klant van BCA kunt u nu profiteren van ons uitgebreide Europese netwerk; wij hebben goed zicht op en zijn in staat gewilde betrouwbare auto's uit Europa naar Nederland te halen. Voor u wel zo makkelijk!

BCA netwerk

In vrijwel alle Europese landen heeft BCA lokale specialisten met een uitgebreid netwerk. Dit houdt de lijnen kort en hierdoor weten we exact wat de herkomst van de auto's is. In Nederland populaire auto's halen we direct deze kant op en we zorgen ervoor dat deze verkoopklaar voor Nederland gemaakt worden. Het grootste voordeel voor u is dan dat uw geld niet 'vastzit' in de auto tijdens de periode van transport en import. Wij nemen u het lastige voorwerk uit handen. U kunt dus direct aan de slag om geld te verdienen met de verkoop van deze auto's!

Importeren & rest BPM

Van het door BCA inspecteren van de auto’s op locatie, het transport en de benodigde papieren van het hele importproces; u heeft er geen omkijken meer naar. Zelfs het bedrag aan rest-BPM hoeft u niet zelf te berekenen. De hamerprijs + koperskosten (en eventuele transportkosten) is de prijs waarvoor u de auto koopt.

Bekijk deze geselecteerde voertuigen in de BCA Lease/Fleet veiling!

Wij hebben alle 'BCA NL Import auto's' voor u opgelijst. De auto's worden geveild in de BCA Lease/Fleet veiling van woensdag. Geen tijd om alle veilingen te volgen? Stel dan een biedagent in.