EV Friday

Elke vrijdag worden in diverse Europese BCA landen speciale EV veilingen georganiseerd, waarbij om 10.00 uur de aftrap wordt gegeven in Nederland.

Verkoop elektrische voertuigen in de lift

U kon er de afgelopen tijd bijna niet omheen; de verkoop van elektrische voertuigen zit in de lift. Zowel volledig elektrische auto's, als hybride voertuigen met een stekker nemen een steeds prominentere plek in, in ons straatbeeld.

Ook de remarketing van voertuigen met een stekker wordt steeds belangrijker. En daarin loopt BCA voorop. Elke week worden in diverse Europese BCA landen speciale EV veilingen georganiseerd. Door het aanbod van EV's te segmenteren en gebundeld aan te bieden aan de doelgroep snijdt het mes aan twee kanten. Zowel inbrengende als kopende partijen profiteren van deze ontwikkeling.

EV's kopen op EV Friday


De meeste auto's met een stekker worden aangeboden tijdens de veilingen op EV Friday. Diverse BCA landen organiseren een eigen EV veiling, die allemaal eindigen met een X-Bid:

  • Nederland, 10.00 uur
  • Spanje, 10.30 uur
  • Duitsland, 11.00 uur
  • Denemarken, 12.00 uur
  • Zweden, 13.00 uur
  • Frankrijk, 14.00 uur

Bij elkaar biedt BCA zo het grootste aanbod gebruikte EV's in Europa.

Heeft u hulp nodig bij het kopen over de grens? Wij kunnen u daarbij helpen!

Geen ervaring met bieden tijdens een X-Bid? Wij leggen het voor u uit in een korte video.

Bekijk alle EV veilingen

EV's verkopen op EV Friday

Bent u in de markt om EV occasions te verkopen? Dan bent u bij BCA aan het juiste adres. BCA is bij uitstek een geschikte marktplaats om gebruikte EV's te verkopen.

Wilt u gebruikte EV's laten veilen op EV Friday? Dan komen wij graag met u in contact!

U kunt ons bereiken via 088 - 540 38 88.