EV Friday

Elke vrijdag worden in diverse Europese BCA landen speciale EV veilingen georganiseerd, waarbij om 10.00 uur de aftrap wordt gegeven in Nederland.

Verkoop elektrische voertuigen in de lift

U kon er de afgelopen tijd bijna niet omheen; de verkoop van elektrische voertuigen zit in de lift. Zowel volledig elektrische auto's, als hybride voertuigen met een stekker nemen een steeds prominentere plek in, in ons straatbeeld.

Ook de remarketing van voertuigen met een stekker wordt steeds belangrijker. En daarin loopt BCA voorop. Elke week worden in diverse Europese BCA landen speciale EV veilingen georganiseerd. Door het aanbod van EV's te segmenteren en gebundeld aan te bieden aan de doelgroep snijdt het mes aan twee kanten. Zowel inbrengende als kopende partijen profiteren van deze ontwikkeling.

EV's kopen op EV Friday


De meeste auto's met een stekker worden aangeboden tijdens de veilingen op EV Friday. Diverse BCA landen organiseren een eigen EV veiling, die allemaal eindigen met een X-Bid:

  • Nederland, 10.00 uur
  • Spanje, 10.30 uur
  • Duitsland, 11.00 uur
  • Denemarken, 12.00 uur
  • Zweden, 13.00 uur
  • Frankrijk, 14.00 uur

Bij elkaar biedt BCA zo het grootste aanbod gebruikte EV's in Europa.

Heeft u hulp nodig bij het kopen over de grens? Wij kunnen u daarbij helpen!

Geen ervaring met bieden tijdens een X-Bid? Wij leggen het voor u uit in een korte video.

Bekijk alle EV veilingen

EV's verkopen op EV Friday

Bent u in de markt om EV occasions te verkopen? Dan bent u bij BCA aan het juiste adres. BCA is bij uitstek een geschikte marktplaats om gebruikte EV's te verkopen.

Wilt u gebruikte EV's laten veilen op EV Friday? Dan komen wij graag met u in contact!

U kunt ons bereiken via 088 - 540 38 88.

Whitepaper over de elektrificatie van het wagenpark

In de afgelopen jaren zijn er een groot aantal ontwikkelingen geweest in de markt voor elektrische auto's en hebben veel autofabrikanten hun EV-aanbod uitgebreid. Niet alleen autofabrikanten, maar ook andere bedrijven sluiten zich steeds vaker en sneller aan bij de EV-beweging. Investeren in de EV-branche is een belangrijke stap op weg naar een duurzame toekomst. Vooral voor wagenparkbeheerders is het interessant om te kijken naar een (deels) elektrisch wagenpark.

Echter brengt de soepele transitie naar een (deels) elektrisch wagenpark een aantal uitdagingen met zich mee. Ook dienen er een aantal belangrijke stappen te worden gezet. In de eerste whitepaper van BCA ''Elektrificatie van uw wagenpark; híer moet u op letten'' komen deze onderwerpen aan bod en vindt u meer informatie over de kansen en uitdagingen van een elektrisch wagenpark.

Dus denkt u erover om uw wagenpark te elektrificeren? Download dan nu geheel gratis de whitepaper! De whitepaper ontvangt u na het achterlaten van uw e-mailadres direct in uw mailbox.