BCA Autoveiling

Bij BCA Autoveiling als Europees marktleider in autoveilingen is uw auto vindbaar vor een zeer grote groep nationale en internationele autokopers. Met meer kopers die tegen elkaar opbieden wordt voor uw voertuig de optimaal haalbare opbrengst bereikt.

Autoveiling


De juiste soort veiling voor uw auto

BCA kent verschillende soorten veilingen waarin u voertuigen kunt verkopen. Al onze veilingen zijn online beschikbaar en voor een aantal veilingen kan de koper fysiek in onze veilinghal terecht. U vindt het veilingaanbod op twee verschillende veilingplatformen; het BCA platform en het Autoblox platform.

Voor iedere veiling is het duidelijk wat voor soort voertuigen er te koop worden aangeboden. Zo weten wij de juiste kopersgroep te bereiken om uw voertuigen succesvol te veiling. Onze ervaren veilingmeesters bepalen in welke veiling uw voertuigen het beste tot hun recht komen. 

Omdat BCA gebruik maakt van twee veilingplatformen kunnen wij u een werkwijze aanbieden die goed past bij de manier van werken zoals u dat nu al gewend bent. Onze accountmanagers leggen u graag de verschillen uit en kunnen tevens advies uitbrengen wat het beste bij u past. 

Bel vandaag nog naar 0342 - 40 45 40 of stuur een e-mail naar salessupport.nl@bca.com voor een persoonlijke toelichting. U kunt ook direct uw voertuig(en) aanmelden voor op onderstaande button te klikken.